Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.necoprovas.cz společnost K2P, s.r.o., se sídlem Pardubice, Rokycanova 2654, 530 02 Pardubice (dále jen „správce“) uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.

Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stisk tlačítka „Vytvořit účet“) dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek.

Zároveň souhlasí, aby správce výše uvedené údaje v rámci svých činností, zejména marketingových, zpracovával a shromažďoval zejména ukládáním na nosiče dat, upravováním, vyhledáváním v nich, uschováváním, tříděním, kombinováním, používáním a likvidováním v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění. Správce je oprávněn tak činit po dobu neurčitou. Tento souhlas mohu kdykoli odvolat. Na písemnou žádost zákazníka budou osobní údaje z databáze vymazány a K2P, s.r.o. je nadále nebude zpracovávat.

Veškeré údaje našich zákazníků jsou zabezpečeny proti jakémukoli zneužití a získání třetí stranou.

Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu, jsou naprosto důvěrné a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám. Osobní údaje budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky.

Doporučujeme

Želvička malá

Želvička malá

130 Kč

Malá želvička pro malé děti.


Ještěrka

Ještěrka

230 Kč

dekorativní ještěrka do auta,ke dveřím


Žirafa

Žirafa

220 Kč

Ručně šitá žirafa


Rychlé kontakty

  • K2P s.r.o.
  • Hlaváčova 394
  • Pardubice
  • 530 02
  • Telefon
  • +420 602 385 673 (Po-Pá 8-17h)

Každý výrobek je 100% originál

Všechny výrobky šijeme ručně, takže zboží, které si u nás objednáte, bude zaručeně originální.

Udělejte radost svým originálním dárkem.


Naše výrobky jsou prací zdravotně postižených

Zaměstnáváme osoby se zdravotním postižením s vědomím, že nemají mnoho příležitostí k pracovnímu uplatnění.

Koupí těchto výrobků rovněž podpoříte smysluplnost jejich práce.


Několik dobrých důvodů, proč nakoupit u nás

  1. Naše výrobky jsou kvalitní
  2. Koupí podpoříte zdravotně postižené
  3. Možnost spolupráce s velkoodběrateli
  4. Poštovné ZDARMA nad 1000 Kč
  5. Objednání je rychlé, spolehlivé a jednoduché

Stránky vytvořil Webový servis
SEO | Váš hosting | Tvorba WWW

Copyright © 2011 - K2P s.r.o. - Všechna práva vyhrazena