Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.necoprovas.cz společnost K2P, s.r.o., se sídlem Pardubice, Rokycanova 2654, 530 02 Pardubice (dále jen „správce“) uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.

Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stisk tlačítka „Vytvořit účet“) dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek.

Zároveň souhlasí, aby správce výše uvedené údaje v rámci svých činností, zejména marketingových, zpracovával a shromažďoval zejména ukládáním na nosiče dat, upravováním, vyhledáváním v nich, uschováváním, tříděním, kombinováním, používáním a likvidováním v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění. Správce je oprávněn tak činit po dobu neurčitou. Tento souhlas mohu kdykoli odvolat. Na písemnou žádost zákazníka budou osobní údaje z databáze vymazány a K2P, s.r.o. je nadále nebude zpracovávat.

Veškeré údaje našich zákazníků jsou zabezpečeny proti jakémukoli zneužití a získání třetí stranou.

Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu, jsou naprosto důvěrné a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám. Osobní údaje budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky.

Doporučujeme

Včela

Včela

220 Kč

Polštářek Včela je veselým dopňkem nejen pro dětský pokoj.


Beruška

Beruška

200 Kč

Beruška, dětský polštářek k odpočinku


Auto Policie ČR

Auto Policie ČR

220 Kč

Oživí dětský pokoj i vhodná didaktická pomůcka.


Rychlé kontakty

  • K2P s.r.o.
  • Hlaváčova 394
  • Pardubice
  • 530 02
  • Telefon
  • +420 602 385 673 (Po-Pá 8-17h)

Každý výrobek je 100% originál

Všechny výrobky šijeme ručně, takže zboží, které si u nás objednáte, bude zaručeně originální.

Udělejte radost svým originálním dárkem.


Naše výrobky jsou prací zdravotně postižených

Zaměstnáváme osoby se zdravotním postižením s vědomím, že nemají mnoho příležitostí k pracovnímu uplatnění.

Koupí těchto výrobků rovněž podpoříte smysluplnost jejich práce.


Několik dobrých důvodů, proč nakoupit u nás

  1. Naše výrobky jsou kvalitní
  2. Koupí podpoříte zdravotně postižené
  3. Možnost spolupráce s velkoodběrateli
  4. Poštovné ZDARMA nad 1000 Kč
  5. Objednání je rychlé, spolehlivé a jednoduché

Stránky vytvořil Webový servis
SEO | Váš hosting | Tvorba WWW

Copyright © 2011 - K2P s.r.o. - Všechna práva vyhrazena